miercuri, 17 aprilie 2013

Jacque Fresco un visator....

Filosof, matematician ,arhitect  si multe altele  ,Jacque Fresco dupa parerea mea e mai presus de toate un visator .
 Am urmarit un documentar, si inca unul ,si imediat am inceput sa caut noutati  in legatura cu omul  Jacque Fresco .

        Nu stiu daca Proiectul Venus are vreo sansa de reusita -luand in consideratie natura umana-are niste teorii interesante  pe care vrem sa le auzim  pentru ca suntem revoltati de ceea ce se intampla in jurul nostru .Vreau  sa se schimbe situatia si doresc sa se termine cu  toate nenorocirile care se intampla in fiecare zi .Doresc o lume mai buna pentru copii  nostri  -insa  nu acelasi lucru dorim toti?

  In video se vorbeste si despre  sistemul comunist ,socialist ,democrat  etc -si cum toate acestea au esuat .Nu ne explica insa de ce .Toate aceste sisteme au fost la inceput doar  teorii ....care puse in practica  au esuat .

  La  matematica  am invatat ca o teorie care nu se poate aplica in practica e gresita ....Toate aceste teorii  au un defect -nu au luat in considerare comportamentul  uman .
  Atata timp cat nu incercam sa ne schimbam  comportamentul si modul de a vedea viata  in general  ,nici o idee (oricat de buna ar fi) ,nici o societate noua  si nici o 100 de legi noi nu vor schimba situatia .
 
 Va recomand acest video .Vizionare placuta.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu