vineri, 19 aprilie 2013

MANOLADA-GRECIA

Probanil ati auzit ce s-a intamplat acum 2 zile in satul Manolada din Grecia .
 Pentru cine nu stie ,28 de imigranti din Pakistan au fost impuscati -  usor  raniti .si au ajuns in spital .Cum s-a putut intampla asa ceva?

  Pai s-au dus oamenii sa-si ceara banii pentru munca prestata -munceau la capsuni-si cand nu au acceptat sa mai astepte 1 luna  . -asteptau deja 6 luni!!!!-si au inceput sa-si ceara drepturile au fost intampinati cu foc de arma .Din 200 de oameni aflati acolo ,28 au ajuns la spital. Raspunzator  pentru  tot acest macel un baiat de 21 de ani ,care anul trecut a legat un alt emigrant de masina si l-a tarat prin jurul satului .!

 Doi dintre cei care au scapat de gloante au fost arestati a 2-a zi pentru ca erau ilegali.!!!!!!!!!

 Deci  nu e prima  data cand se intampla asa ceva in acest sat  si poate ciudat dar faptuita de acelasi om .(a fost lasat liber sa-si continue "cariera " )

Intrebarile sunt multe si nu cred ca am un raspuns dar asa ca informatie- nici  oamenii de ordine din Grecia au unul ,nici parlamentarii sau prefectii .

  Stiu ce se intampla acolo ,stiu care sunt conditiile de viata a imigrantilor dar pur si simplu nu fac nimic pentru asta.Grecii au nevoie de ei pentru ca platesc mai putin ,ii cazeaza in sere , lucreaza 10 ore pe zi. fara asigurare medicala .




De ce am postat ştirea?
  Pentru ca am o întrebare-cum un copil de 21 de ani  poate împuşca cu atîta ura alti oameni?
  Cazuri de rasism extrem auzim în ultimul timp tot mai des în toate ţările lumii indiferent dacă e vorba de  religie , culoare  sau nationalitate .Cum au ajuns oamenii sa se urască în asa masura ?
 Ce scoală fac tinerii astia si ce istorie învaţă  ?
De ce ne considerăm superiori  doar pentru ca ne-am nascut  intr-o tara sau intr-o religie (aici nu avem merit personal) diferită de ceilalţi?

Cum au reuşit  religiile -fiecare în felul ei- timp 2000 de ani sa ne dezbine ?
 Cum naiba în 2013 cand avem acces la informaţie , învăţăm istoria ,urmărim  ştirile din toata lumea ,putem sa citim ce vrem  unde vrem ,cum naiba  putem fi arăt de fanatici ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu